Lekeplass planlegger

Bestill gratis katalog!

Catalog

Få tilsendt vår katalog i posten det er GRATIS! Fyll ut skjemaet nedenfor.

Om Lars Laj Lekeplasser

Snart 50 års erfaring innenfor design og konstruksjon av produkter til lekeplassen, har gitt oss den nødvendige kompetanse til og levere optimale løsninger til utendørs lekemiljøer.

Lars Laj Lekeplasser leverer lekeplassutstyr til hele verden blant annet til Sverige, Norge, Finland, England, Nederland, Tyskland, Polen, Russland, Dubai, Kuwait og mange andre land.

I Norge leverer vi lekeplasser til seriøse innkjøpere i offentlige og private institusjoner som skoler og barnehager, boligselskaper, entreprenører, hoteller, campingplasser m.fl.

Let the children play - The Concept

Barn elsker å leke, barn er født til å leke og barn skal leke - vår oppgave er å gjøre det gøy og utfordrende samtidig som det er sikkert og trygt.

You decide, We provide - The Flexibility

Våre modulsystemer er fleksible, og nærmest uten begrensninger. Vi kan derfor levere individuelle løsninger som er tilpasset alle kunders ønsker og behov.

Safety in all aspects - The safety

Sikkerheten er topp prioritert hos Lars Laj Lekeplasser. Lars Laj lekesystemer er sertifisert, testet og kontrollert av TÜV etter de nyeste felles Europeiske/Norske standarder for lekeplassutstyr,  EN 1176 og EN1177.

Extremely well considered - The Quality

Vår bruk av høykvalitets materialer kombinert med sterke konstruksjoner, og en nøye kontrollert produksjon, gjør Lars Laj produktet unikt på kvalitet. Derfor holder våre lekeplasser til intensiv bruk og tar seg friskt og innbydende ut år etter år.

Prepare to Play! Lars Laj Playgrounds!!