Lars Laj

LARS LAJ® | Fremtiden Er Grønn - Miljøvennlig Emballasje i Lars Laj

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Fremtiden Er Grønn - Miljøvennlig Emballasje i Lars Laj

Fremtiden Er Grønn - Miljøvennlig Emballasje i Lars Laj

Å pakke produkter for levering kan føre til mye avfall, men vi ønsker at våre kunder skal motta produkter pakket på en funksjonell og miljøvennlig måte.

Lars Laj bryr seg om barna, og innser viktigheten av å beskytte miljøet for de kommende generasjoner. Derfor er et av våre mål å øke bærekraften og redusere karbonutslipp. Å pakke produkter for levering kan føre til mye avfall, men vi ønsker at våre kunder skal motta produkter pakket på en funksjonell og miljøvennlig måte.

Fremtiden er grønn Lars Laj
 

Mindre emballasje

For å minimere forurensning har vi redusert mengden emballasje, men vi gir fortsatt maksimal produktbeskyttelse og pallestabilitet. Ved pakking bruker vi kun den mengden materiale som er nødvendig for å beskytte produktet fullt ut. Produkter med fremtredende og ømåtlige deler blir pakket i inn i papp. Lagene blir separert med gråpapir. For å beskytte produkter mot eventuelle skader under transport, bruker vi kraftig strekkfolie som er mer plassbesparende enn store kartonger.

Fremtiden er grønn Lars Laj

Resirkulerbare materialer

Vi reduserer ikke bare avfall, men bruker også resirkulerbare emballasjematerialer som strekkfolie, papir og papp, som ikke bare dumpes i deponier, men som kan gjenbrukes på nytt eller omdannes til andre produkter.

Takket være effektivisering av emballasjeprosessen og den smarte bruken av strekkfolie, skaper vi ikke unødvendig avfall. Ved å minimere mengden emballasje, reduserer vi også vekt og størrelse på pakkene, som videre fører til plass- og energibesparelse under transport.
Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

En lekeplass kan først og fremst skape tanker om bekymringsfri lek og fysisk trening. Men etter hvert som vi utforsker videre, blir det tydelig at det også kan være et sted fylt med kreative utdannings- og læringsmuligheter. 

Våren er i anmarsj og det varme været inspirerer oss til å legge planer for å tilbringe mer tid utendørs.

Vi er glade for å kunne fortelle at Lars Laj nettopp har oppnådd ISO 14001:2015-sertifisering.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler