Lekeplass planlegger

Bestill gratis katalog!

Catalog

Få tilsendt vår katalog i posten det er GRATIS! Fyll ut skjemaet nedenfor.

Fremtiden Er Grønn - Miljøvennlig Emballasje i Lars Laj

Lars Laj bryr seg om barna, og innser viktigheten av å beskytte miljøet for de kommende generasjoner. Derfor er et av våre mål å øke bærekraften og redusere karbonutslipp. Å pakke produkter for levering kan føre til mye avfall, men vi ønsker at våre kunder skal motta produkter pakket på en funksjonell og miljøvennlig måte.

Fremtiden er grønn Lars Laj
 

Mindre emballasje

For å minimere forurensning har vi redusert mengden emballasje, men vi gir fortsatt maksimal produktbeskyttelse og pallestabilitet. Ved pakking bruker vi kun den mengden materiale som er nødvendig for å beskytte produktet fullt ut. Produkter med fremtredende og ømåtlige deler blir pakket i inn i papp. Lagene blir separert med gråpapir. For å beskytte produkter mot eventuelle skader under transport, bruker vi kraftig strekkfolie som er mer plassbesparende enn store kartonger.

Fremtiden er grønn Lars Laj

Resirkulerbare materialer

Vi reduserer ikke bare avfall, men bruker også resirkulerbare emballasjematerialer som strekkfolie, papir og papp, som ikke bare dumpes i deponier, men som kan gjenbrukes på nytt eller omdannes til andre produkter.

Takket være effektivisering av emballasjeprosessen og den smarte bruken av strekkfolie, skaper vi ikke unødvendig avfall. Ved å minimere mengden emballasje, reduserer vi også vekt og størrelse på pakkene, som videre fører til plass- og energibesparelse under transport.