Lars Laj

Lars Laj® | Lekeplass prosjekter | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Lars Laj® | Lekeplass prosjekter | LARS LAJ®

Lekeplassprosjekt


Lars Laj har et team av erfarne designere av lekeplasser for offentlige parker, skoler, naturområder, fornøyelsesparker, dyrehager og mange andre utearealer. Vi lager også plantegninger og mindre lekeplassprosjekt for private hager, borettslag, barnehager med mer…

Lars Laj Playgrounds tilbyr å designe og produsere det enkelte lekeapparatet eller lekeplassprosjektet som er i henhold til kundens ønsker og krav.


2D & 3D Filer

Vi tilbyr 2D- og 3D dwg-filer for hele vårt sortiment av lekeplassutstyr. Her på nettsiden vår kan du finne og laste ned alle nødvendige filer.


Lars Laj Lekeplassprosjekt


Lekeplassprosjekt

Det første steget i prosjektet er å velge riktig lekeplassutstyr og plassere lekeapparatene i forhold til hverandre og i henhold til sikkerhetsforskrifter og våre kunders krav:

  • Vårt team har grundig kunnskap om alle relevante sikkerhetsregler. Takket være det designer vi lekeplasser som oppfyller alle gjeldende sikkerhetskrav.
  • Underveis i prosessen bruker vi vår kunnskap og erfaring til å hjelpe våre kunder med å velge det mest passende utstyret for deres lekeplass. Deretter kombinerer og plasserer vi lekeapparatene for å skape den mest funksjonelle, trygge og spennende lekeplassen. 
 

Lars Laj Lekeplassprosjekt


Spesialdesign

Hvert prosjekt er unikt og laget i henhold til våre kunders behov og ønsker. For å imøtekomme deres forventninger, kan vi designe og produsere skreddersydde lekeapparat og lekeplassutstyr ut ifra vårt sortiment som består av over 1000 forskjellige produkter.


Spesialdesign


Inspirasjon

Dersom du er på utkikk etter inspirasjon og ønsker å se våre tidligere prosjekt kan du besøke vår referanseside her eller finne eksempler på Lars Laj lekeplass designplan her.


Inspirasjon

 

Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

Utdanning gjennom interaksjon Lekeplasser med eget tema er designet med tanke på ulike yrker, og tilbyr barn tidlig eksponering for en rekke yrker. Et tidlig møte med ulike yrker, kan påvirke barns interesser og ambisjoner for fremtiden, ifølge forskning.

På den internasjonale Jorddagen (Earth day), er det viktig å vurdere hvilken rolle miljøvennlige lekeplasser kan spille i å forme barns miljøbevissthet. De er et utmerket sted å lære om naturen og bærekraftig vekst gjennom lek. Her er hvordan du kan skape en bærekraftig lekeplass som vil passe godt sammen med naturen og fremtiden til planeten vår i 4 enkle trinn.

Når våren kommer og bringer fargene tilbake til naturen, er det ikke bare på tide å rydde i hagen og i hjemmet, men også tid for å sørge for at uterommene der barna våre leker blir godt ivaretatt.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler