Lars Laj

Lekeplassinspeksjon - Lars Laj Lekeplasser | LARS LAJ®

Velg produkt

Lars Laj

Lekeplassinspeksjon - Lars Laj Lekeplasser | LARS LAJ®

Lekeplassinspeksjon


Lars Laj Lekeplasser tilbyr inspeksjon av sertifisert lekeplassinspektør.

Lars Lajs inspektører er utdannet hos Det Norske Veritas. Dette gir dere den største garanti for en korrekt og sikker vurdering av deres lekeplass.

Vi gir dessuten gode råd til løsning av eventuelle problemer og vi kan inspisere både Lars Lajs egne lekeapparater så vel som andre leverandørers lekeapparater.

Inspeksjonen inkluderer en gjennomgang og test av lekeapparater og fallunderlag i henhold til gjeldende norske og felles europeiske regelsett NS/EN 1176 og NS EN 1177.

Inspektøren utarbeider en skriftlig rapport, som oppsummerer de forhold på lekeplassen, som bør utbedres for at lekeplassen overholder de gjeldende sikkerhetskrav. Ytterligere settes det opp en oversikt over forhold som ikke er kritiske for sikkerheten på lekeplassen - men som man bør være oppmerksomme på i fremtiden.

En lekeplassinspeksjon sørger ikke bare for at lekeplassen er sikker - men medvirker også til at lekeapparatene vedlikeholdes og dermed forlenges lekeplassens levetid.

Det anbefales en årlig lekeplassinspeksjon av en sertifisert inspektør - slik at kravet i EN 1176 om årlig hovedettersyn oppfylles.

Ta kontakt og be om et tilbud om inspeksjon for din lekeplass.

Send gjerne med et bilde av din lekeplass eller en beskrivelse slik at vi lettere kan komme frem til et pristilbud til deg på inspeksjon.

Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

I dagens verden, hvor store deler av uterom er dekket av urbane bygninger og infrastruktur, er konseptet med lekeplasser som sklir naturlig inn i skogsmiljøer ikke bare trendy, men også positivt for barnas tilknytning til naturen. Lekeplasser i skogen er avgjørende for helsen og den fysiske utviklingen til de yngste. 

En hundepark er et perfekt sted for eiere å ta med seg pelsvennene sine for å tilbringe tid utendørs. På steder som dette kan du finne spesialdesignet utstyr for agility, hvor hunder kan både leke og trene. Lars Laj tilbyr høykvalitets hundeagilityutstyr, som er laget av de beste materialene på markedet.

En lekeplass kan først og fremst skape tanker om bekymringsfri lek og fysisk trening. Men etter hvert som vi utforsker videre, blir det tydelig at det også kan være et sted fylt med kreative utdannings- og læringsmuligheter. 

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler