Lars Laj

Lars Laj® | Lars Lajs produkter: lekeplasser, multisportsarenaer, parkutstyr. | LARS LAJ®

Menu

Lars Laj

Lars Laj® | Lars Lajs produkter: lekeplasser, multisportsarenaer, parkutstyr. | LARS LAJ®

Teknisk informasjon


Larslaj innovasjoner er med til å sette morgendagens standard for lekeutstyr. Hos Larslaj arbeider vi konstant på å forbedre og optimere våre produkter med særlig fokus på sikkerhet, lekeverdi, og kvalitet.

Med våre modulære systemer kan vi tilpasse en lekeplass til kundens behov og ønsker, og med uttallige variasjonsmuligheter.

Larslajs tre-trinns kvalitetssystem

Larslajs kvalitetssikring inkluderer følgende:

  • Våre erfarne designere har utførlig kjennskap til alle gjeldende sikkerhetsregler herunder EN1176 og EN1177.
  • Produkter og spesiallekeplasser blir årlig testet, kontrollert og godkjent av eksternt testinstitutt. Larslaj samarbeider med TÜV og produktene testes i henhold til EN/NS 1176.
  • Etter ferdigstillelse på fabrikk blir alle produkter ettersett og kontrollert, før de leveres til våre kunder.


Teknologi, Holdbarhet og Sikkerhet

  • Tunnelrør i diameter 630 cm og 18 mm veggtykkelse - kan ikke slites ut og er nærmest hærverksikkert.
  • Alle tilgjengelige deler har avrundede kanter og hjørner og skruer og bolter er undersenkede eller avdekket og lukket med plastkapsler.
  • Alle metalldeler er galvanisert og/eller pulverlakkert.

Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

Utdanning gjennom interaksjon Lekeplasser med eget tema er designet med tanke på ulike yrker, og tilbyr barn tidlig eksponering for en rekke yrker. Et tidlig møte med ulike yrker, kan påvirke barns interesser og ambisjoner for fremtiden, ifølge forskning.

På den internasjonale Jorddagen (Earth day), er det viktig å vurdere hvilken rolle miljøvennlige lekeplasser kan spille i å forme barns miljøbevissthet. De er et utmerket sted å lære om naturen og bærekraftig vekst gjennom lek. Her er hvordan du kan skape en bærekraftig lekeplass som vil passe godt sammen med naturen og fremtiden til planeten vår i 4 enkle trinn.

Når våren kommer og bringer fargene tilbake til naturen, er det ikke bare på tide å rydde i hagen og i hjemmet, men også tid for å sørge for at uterommene der barna våre leker blir godt ivaretatt.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler