Lars Laj

Lars Laj® | Lars Lajs produkter: lekeplasser, multisportsarenaer, parkutstyr. | LARS LAJ®

Velg produkt

Lars Laj

Lars Laj® | Lars Lajs produkter: lekeplasser, multisportsarenaer, parkutstyr. | LARS LAJ®

Teknisk informasjon


Larslaj innovasjoner er med til å sette morgendagens standard for lekeutstyr. Hos Larslaj arbeider vi konstant på å forbedre og optimere våre produkter med særlig fokus på sikkerhet, lekeverdi, og kvalitet.

Med våre modulære systemer kan vi tilpasse en lekeplass til kundens behov og ønsker, og med uttallige variasjonsmuligheter.

Larslajs tre-trinns kvalitetssystem

Larslajs kvalitetssikring inkluderer følgende:

  • Våre erfarne designere har utførlig kjennskap til alle gjeldende sikkerhetsregler herunder EN1176 og EN1177.
  • Produkter og spesiallekeplasser blir årlig testet, kontrollert og godkjent av eksternt testinstitutt. Larslaj samarbeider med TÜV og produktene testes i henhold til EN/NS 1176.
  • Etter ferdigstillelse på fabrikk blir alle produkter ettersett og kontrollert, før de leveres til våre kunder.


Teknologi, Holdbarhet og Sikkerhet

  • Tunnelrør i diameter 630 cm og 18 mm veggtykkelse - kan ikke slites ut og er nærmest hærverksikkert.
  • Alle tilgjengelige deler har avrundede kanter og hjørner og skruer og bolter er undersenkede eller avdekket og lukket med plastkapsler.
  • Alle metalldeler er galvanisert og/eller pulverlakkert.

Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

Dette sertifikatet er et bevis på vår omsorg for miljøet og vår forpliktelse til å levere produkter av høyeste kvalitet – laget for generasjoner som kommer.

I dagens verden, hvor store deler av uterom er dekket av urbane bygninger og infrastruktur, er konseptet med lekeplasser som sklir naturlig inn i skogsmiljøer ikke bare trendy, men også positivt for barnas tilknytning til naturen. Lekeplasser i skogen er avgjørende for helsen og den fysiske utviklingen til de yngste. 

En hundepark er et perfekt sted for eiere å ta med seg pelsvennene sine for å tilbringe tid utendørs. På steder som dette kan du finne spesialdesignet utstyr for agility, hvor hunder kan både leke og trene. Lars Laj tilbyr høykvalitets hundeagilityutstyr, som er laget av de beste materialene på markedet.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler