Lars Laj

Om Lars Laj Lekeplasser | Lars Laj® | LARS LAJ®

Velg produkt

Lars Laj

Om Lars Laj Lekeplasser | Lars Laj® | LARS LAJ®

Om Lars Laj Lekeplasser


Snart 50 års erfaring innenfor design og konstruksjon av produkter til lekeplassen, har gitt oss den nødvendige kompetanse til og levere optimale løsninger til utendørs lekemiljøer.

Lars Laj Lekeplasser leverer lekeplassutstyr til hele verden blant annet til Sverige, Norge, Finland, England, Nederland, Tyskland, Polen, Russland, Dubai, Kuwait og mange andre land.

I Norge leverer vi lekeplasser til seriøse innkjøpere i offentlige og private institusjoner som skoler og barnehager, boligselskaper, entreprenører, hoteller, campingplasser m.fl.

Let the children play - The concept

Barn elsker å leke, barn er født til å leke og barn skal leke - vår oppgave er å gjøre det gøy og utfordrende samtidig som det er sikkert og trygt.

You decide, we provide - The flexibility

Våre modulsystemer er fleksible, og nærmest uten begrensninger. Vi kan derfor levere individuelle løsninger som er tilpasset alle kunders ønsker og behov.

Safety in all aspects - The safety

Sikkerheten er topp prioritert hos Lars Laj Lekeplasser. Lars Laj lekesystemer er sertifisert, testet og kontrollert av TÜV etter de nyeste felles Europeiske/Norske standarder for lekeplassutstyr,  EN 1176 og EN1177.

Extremely well considered - The quality

Vår bruk av høykvalitets materialer kombinert med sterke konstruksjoner, og en nøye kontrollert produksjon, gjør Lars Laj produktet unikt på kvalitet. Derfor holder våre lekeplasser til intensiv bruk og tar seg friskt og innbydende ut år etter år.

Prepare to Play! Lars Laj Playgrounds!!

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

To unike Lars Laj Treskip ligger fortøyd på stranden!

Å rutsje på rutsjebane, å huske, hoppe på trampoline og andre morsomme aktiviteter er ikke bare forbehold barn. Hardtarbeidende voksne har også behov for bekymringsløse og morsomme øyeblikk. Derfor dukker det opp flere og flere steder i det offentlige rom med lekeapparater som er designet spesielt for voksne.

Hvordan designe en Montessori-lekeplass?

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler