Lekeplass planlegger

Bestill gratis katalog!

Catalog

Få tilsendt vår katalog i posten det er GRATIS! Fyll ut skjemaet nedenfor.

Lekeplassinspeksjon

Lars Laj Lekeplasser tilbyr inspeksjon av sertifisert lekeplassinspektør.

Lars Lajs inspektører er utdannet hos Det Norske Veritas. Dette gir dere den største garanti for en korrekt og sikker vurdering av deres lekeplass.

Vi gir dessuten gode råd til løsning av eventuelle problemer og vi kan inspisere både Lars Lajs egne lekeapparater så vel som andre leverandørers lekeapparater.

Inspeksjonen inkluderer en gjennomgang og test av lekeapparater og fallunderlag i henhold til gjeldende norske og felles europeiske regelsett NS/EN 1176 og NS EN 1177.

Inspektøren utarbeider en skriftlig rapport, som oppsummerer de forhold på lekeplassen, som bør utbedres for at lekeplassen overholder de gjeldende sikkerhetskrav. Ytterligere settes det opp en oversikt over forhold som ikke er kritiske for sikkerheten på lekeplassen - men som man bør være oppmerksomme på i fremtiden.

En lekeplassinspeksjon sørger ikke bare for at lekeplassen er sikker - men medvirker også til at lekeapparatene vedlikeholdes og dermed forlenges lekeplassens levetid.

Det anbefales en årlig lekeplassinspeksjon av en sertifisert inspektør - slik at kravet i EN 1176 om årlig hovedettersyn oppfylles.

Ta kontakt og be om et tilbud om inspeksjon for din lekeplass.

Send gjerne med et bilde av din lekeplass eller en beskrivelse slik at vi lettere kan komme frem til et pristilbud til deg på inspeksjon.