Lars Laj

LARS LAJ® | Kreative læringsmetoder på lekeplassen

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Kreative læringsmetoder på lekeplassen

Kreative læringsmetoder på lekeplassen

En lekeplass kan først og fremst skape tanker om bekymringsfri lek og fysisk trening. Men etter hvert som vi utforsker videre, blir det tydelig at det også kan være et sted fylt med kreative utdannings- og læringsmuligheter. 

Læringstavler

Læringstavler er en fin måte å fremme kreativ læring. Et tripp-trapp-tresko-brett engasjerer ikke bare barn i et spennende spill, men utvikler også deres logiske tenkning og strategiske planleggingsferdigheter. Under konkurransen i dette klassiske spillet lærer barn å forutsi motstanderens trekk, analysere situasjoner og ta avgjørelser – ferdigheter som også er avgjørende i læringsprosessen. Selv enkle verktøy som en kuleramme eller en klokke kan bli kilder til spennende læring gjennom lek. 

educational boards

Musikkinstrumenter

Et av de spennende aspektene som finnes på moderne lekeplasser er musikkutstyr som bjeller, cymbaler og trommer. Disse lyd-elementene gir ikke bare en ny dimensjon til leken, men bidrar også til å utvikle barns musikalske kreativitet og sosiale ferdigheter. music intruments

Lekeplasser med tema

Temalekeplasser er et utmerket ekesmpel på hvordan lek både kan utdanne og utvikle ulike ferdigheter. På flyplassen vår kan unge eventyrere gå inn i rollene som piloter, bakkepersonell og passasjerer, og hente inspirasjon fra reiser og drømmer om å utforske nye steder. I butikken kan barna være selgere og kunder, og bidrar til å lære barna matematikk gjennom oppdiktede kjøp og salg. Å engasjere seg i politiets lekeområde gir en utmerket mulighet for sosial læring, samt grunnleggende sikkerhetsregler. På kjøkkenområdet kan barna føle seg som ekte kokker, og hengi seg til kulinariske fantasier. 

themed playgrounds

Utendørs klasserom

Et utendørs klasserom er en innovativ tilnærming til læring som tar tradisjonelle leksjoner ut i et åpent rom. En av de viktigste fordelene med slike utendørs klasserom, er barnas integrering med naturen. Barn kan lære omgitt av skog, fuglesang og en mild bris. Å være nær naturen har en avslappende effekt som hjelper med stressavlastning og konsentrasjon. I tillegg kan læring ute fremme miljøbevissthet, samt fremme viktigheten av bevaring av naturens verden.  outdoor classroom
Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

Dette sertifikatet er et bevis på vår omsorg for miljøet og vår forpliktelse til å levere produkter av høyeste kvalitet – laget for generasjoner som kommer.

I dagens verden, hvor store deler av uterom er dekket av urbane bygninger og infrastruktur, er konseptet med lekeplasser som sklir naturlig inn i skogsmiljøer ikke bare trendy, men også positivt for barnas tilknytning til naturen. Lekeplasser i skogen er avgjørende for helsen og den fysiske utviklingen til de yngste. 

En hundepark er et perfekt sted for eiere å ta med seg pelsvennene sine for å tilbringe tid utendørs. På steder som dette kan du finne spesialdesignet utstyr for agility, hvor hunder kan både leke og trene. Lars Laj tilbyr høykvalitets hundeagilityutstyr, som er laget av de beste materialene på markedet.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler