Lars Laj

LARS LAJ® | Lars Laj er nå ISO-sertifisert

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Lars Laj er nå ISO-sertifisert

Lars Laj er nå ISO-sertifisert

ISO 9001: 2015-tilsyn er fullført!

Lars Laj utvikler seg kontinuerlig for å forbedre kvaliteten på produkter og tjenester. Derfor har vårt siste skritt fremover vært tilsyn av vårt kvalitetsstyringssystem, for å kontrollere samsvaret ved intern virksomhet med de nye kravene i ISO 9001: 2015.


ISO er en internasjonal organisasjon som samler felles standarder fra forskjellige land rundt om i verden. Hensikten med organisasjonen er å utvikle felles standarder for drift på mange forskjellige områder. Det er verdt å nevne at "ISO" ikke er et akronym, men et navn og refererer til det greske ordet isos som betyr lik/likhet. Kanskje det viktigste; 9001-normen innebærer forbedring av intern kommunikasjon, gjennomsiktighet når det gjelder ansattes og ansattes autoritet til organisering av arbeidsmiljøet.


Vi er glade for at fabrikken vår oppfyller ISO 9001: 2015-standardene og at vi har mottatt ISO-sertifikatet for de kommende tre årene.


Lars Laj er nå ISO-sertifisert

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

To unike Lars Laj Treskip ligger fortøyd på stranden!

Å rutsje på rutsjebane, å huske, hoppe på trampoline og andre morsomme aktiviteter er ikke bare forbehold barn. Hardtarbeidende voksne har også behov for bekymringsløse og morsomme øyeblikk. Derfor dukker det opp flere og flere steder i det offentlige rom med lekeapparater som er designet spesielt for voksne.

Hvordan designe en Montessori-lekeplass?

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler