Lars Laj

LARS LAJ® | Lars Laj har oppnådd det prestisjetunge Svanemerket

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Lars Laj har oppnådd det prestisjetunge Svanemerket

Lars Laj har oppnådd det prestisjetunge Svanemerket

Dette sertifikatet er et bevis på vår omsorg for miljøet og vår forpliktelse til å levere produkter av høyeste kvalitet – laget for generasjoner som kommer.

nordic swan ecolabel

Hva er Svanemerket?

Svanemerket er et internasjonalt anerkjent skandinavisk sertifikat som betyr at man oppfyller strenge miljø- og kvalitetsstandarder. For å oppnå Svanemerket, kreves det at man oppfyller svært strenge kriterier og forskrifter når det kommer til miljøpåvirkningen av materialene som brukes – i alle ledd av produksjon og transport, samt mulighet for fremtidig resirkulering. Takket være dette sertifikatet kan forbrukere være sikre på at ved å velge våre produkter, velger de miljøvennlige løsninger.

Vår nye serie med Svanemerkede lekeplassprodukter

Vi har skapt en ny serie med produkter som ikke bare imponerer med sin innovasjon og sikkerhet, men som også er et eksempel på vår forpliktelse til å minimere egen miljøpåvirkning.


Dette er våre tre fokus-områder:

  • Å minimere miljøpåvirkningen: Alle stadier av produktets livssyklus – fra utvikling til produksjon og distribusjon, ble utformet på en måte som minimerer produktets miljøpåvirkning.
  • Strikte krav til bruk av kjemikalier: Vi bruker bare trygge, giftfrie materialer som sikrer brukerne og miljøets sikkerhet.
  • Konstant forbedring og utvikling: Teamet vårt streber til enhver tid etter å forbedre miljøstandardene for produksjon og produktene i seg selv, ved å sikre at de følger de siste regler og normer når det kommer til miljø.

nordic cwan ecolabel


Hva gjør produktene våre miljøvennlige og bærekraftige?

  • FSC-sertifisert Robinia-tre – I produksjonen av våre produkter, bruker vi trevirke fra bærekraftig forvaltede skoger med FSC-sertifisering. Vi bruker ikke giftig eller skadelig impregnering.
  • Rustfritt stål og FSC CoC-sertifisert kryssfiner: Vi velger slitesterke og værbestandige materialer som også har de nødvendige sertifiseringene, som bevis for bærekraft og miljøhensyn.
  • Miljøvennlig emballasje: Vi sørger for at alle produkter som brukes til produktemballasje, inkludert strekkfilm og papp, er produsert av nesten utelukkende resirkulerte materialer og kan resirkuleres på nytt – noe som er neste skritt i retning av bærekraftig vekst.
  • I henhold til EN 1176-normen: Alle våre produkter er produsert iht. EN 1176, noe som garanterer høyeste kvalitet og brukersikkerhet på våre lekeplasser.

certificate


Vi inviterer deg til å ta en titt på våre nye Svanemerkede produkter og skape din egen miljøvennlige lekeplass. Sammen kan vi skape trygge og bærekraftige utemiljø for barna våre samtidig som vi tar vare på planeten vår!
Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

På den internasjonale Jorddagen (Earth day), er det viktig å vurdere hvilken rolle miljøvennlige lekeplasser kan spille i å forme barns miljøbevissthet. De er et utmerket sted å lære om naturen og bærekraftig vekst gjennom lek. Her er hvordan du kan skape en bærekraftig lekeplass som vil passe godt sammen med naturen og fremtiden til planeten vår i 4 enkle trinn.

Når våren kommer og bringer fargene tilbake til naturen, er det ikke bare på tide å rydde i hagen og i hjemmet, men også tid for å sørge for at uterommene der barna våre leker blir godt ivaretatt.

Dette sertifikatet er et bevis på vår omsorg for miljøet og vår forpliktelse til å levere produkter av høyeste kvalitet – laget for generasjoner som kommer.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler