Lars Laj

LARS LAJ® | Lekeplass for voksne

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Lekeplass for voksne

Lekeplass for voksne

Å rutsje på rutsjebane, å huske, hoppe på trampoline og andre morsomme aktiviteter er ikke bare forbehold barn. Hardtarbeidende voksne har også behov for bekymringsløse og morsomme øyeblikk. Derfor dukker det opp flere og flere steder i det offentlige rom med lekeapparater som er designet spesielt for voksne.

Med lekeplass for voksne mener vi ikke områder med utendørs treningsapparat, men plasser som er beregnet for rekreasjon og moro. Lekeplasser lar voksne føle seg som barn igjen, innhente seg og ta en pause fra hverdagslige rutiner. Dessuten får man en daglig dose trening i frisk luft.

 

Huskestativ og rutsjebaner er ikke bare for barn

Huskestativ og rutsjebaner er ikke bare for barn

 

Å huske er en beroligende og avslappende aktivitet uansett alder. Huskestativ for voksne inkluderer:

  • Komfortable hengekøyer perfekte for avslapning. Våre hengekøyer er montert på solide robiniastolper. Vi tilbyr enkle, doble og triple hengekøyer slik at hele vennegjengen kan tilbringe tid sammen.
  • Et nesten 5 meter høyt huskestativ i robinia. Huskestativ er standard lekeplassutstyr når man bygger lekeplass for barn. Et 5 meter høyt huskestativ gir en helt annen dimensjon og vil garantert bli populært blant de voksne.
  • Huskestativ med fugleredehuske. Fugleredehusker er vevd med kraftig tau og har en diameter på 120 cm, noe som gjør dem utrolig behagelige å huske i.


Lekeplass for voksne

Foruten huskestativ må vi ikke glemme annet standard lekeplassutstyr; nemlig rutsjebanen! Dra nytte av det naturlige landskapet og monter en rutsjebane i en passende bakke eller helling. Siden våre rutsjebaner er en meter brede og tre meter høye vil ikke voksne ha noe problem med å få plass i dem, og de kan ha det like morsomt som de hadde det i barndommen.

Bred Terrengrutsjebane med Plattform Nature h210 Huskestativ Høy Natur Fugleredehuske Lerk Enkel Hengekøye Dobbel Robinia

 

Hoppeutstyr for voksne

Hoppeutstyr for voksne


For de som har behov for en liten dose adrenalin, tilbyr vi balanseapparat på fjærer designet spesielt for hopping, spretting og gynging. Balansebjelker er allerede populære produkter i hinderløyper og på utegym, og de er også perfekte på lekeplasser for voksne! Hoppeapparater forbedrer motorisk koordinasjon og balanse, samtidig som de gir økt puls og er morsomme å bruke.


Hoppeutstyr for voksne

 

Andre balanse- og hoppeapparat:

Balansebrett  Balanseplate Mega  Kvadratisk trampolin (200 cm)  Pantanal Nett 

Klatreutstyr for lekeplass

Klatreutstyr for lekeplass

 

Monkey bars for voksne er et must! Vårt utvalg av utendørs klatreapparat for å ha det gøy og brenne noen få kalorier, er stort:


Klatreutstyr for lekeplass

 

Med et slikt utvalg av utstyr kan vi enkelt gjøre et vanlig rekreasjonsområde til et spennende klatresenter!

 

 Klatrerampe Klatrenett V-Formet  Stokker Klatrebane  Klatrevegg Natur 


Utendørs treningsutstyr

Utendørs treningsutstyr

 

En lekeplass for voksne kan også inneholde apparat for utendørs trening:


Utendørs treningsutstyr

crossfit  benkpress  Armgang Stal  basketball wall 

 

Tid for rekreasjon

Tid for rekreasjon

 

Etter å ha rutsjet i rutsjebane, husket eller andre morsomme aktiviteter, er det endelig tid for å roe ned og slappe av! Vi må derfor ikke glemme å lage plass til et område for hvile:

La oss også huske annet praktisk «tilbehør» som sykkelstativ og søppelkasser.

 
 
 Utekjøkken Natur Benkebord Dobbel  Benker til Bålplass Nature  Bålhus Stort Nature 
Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

En lekeplass kan først og fremst skape tanker om bekymringsfri lek og fysisk trening. Men etter hvert som vi utforsker videre, blir det tydelig at det også kan være et sted fylt med kreative utdannings- og læringsmuligheter. 

Våren er i anmarsj og det varme været inspirerer oss til å legge planer for å tilbringe mer tid utendørs.

Vi er glade for å kunne fortelle at Lars Laj nettopp har oppnådd ISO 14001:2015-sertifisering.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler