Lars Laj

LARS LAJ® | Nyt ferien på Den Baltiske kyst

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Nyt ferien på Den Baltiske kyst

Nyt ferien på Den Baltiske kyst

Hva er den perfekte ferien? Kystbris, solskinn og en fantastisk lekeplass til barna.

Hva er den perfekte ferien? Kystbris, solskinn og en fantastisk lekeplass til barna.


En ideell ferie er når foreldre får slappe av i nydelige omgivelser, mens barna kan leke på en lekeplass med trygge og flotte lekeapparat. 


Alle gjester ved feriehus langs Den Baltiske kyst vil ha tilgang til Lars Lajs lekeplass, med lekeapparater for barn i alle aldre. Her vil du finne rutsjebaner, stiger, klatrevegger, vippehusker, balansebane, fugleredehuske, lekehus... Alt hva man kan ønske seg!


Lekeapparatene fra vår Naturlek-serie er her blitt malt i hvitt, for å understreke deres rene og moderne former, og for å skape et lekeplassdesign som passer til omgivelsene.

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

To unike Lars Laj Treskip ligger fortøyd på stranden!

Å rutsje på rutsjebane, å huske, hoppe på trampoline og andre morsomme aktiviteter er ikke bare forbehold barn. Hardtarbeidende voksne har også behov for bekymringsløse og morsomme øyeblikk. Derfor dukker det opp flere og flere steder i det offentlige rom med lekeapparater som er designet spesielt for voksne.

Hvordan designe en Montessori-lekeplass?

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler