Lars Laj

LARS LAJ® | Piknik med Lars Laj

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Piknik med Lars Laj

Piknik med Lars Laj

Våren er i anmarsj og det varme været inspirerer oss til å legge planer for å tilbringe mer tid utendørs.

Lars Laj tilbyr et bredt utvalg av bålhus og grillhytter. Dette er produkter som er laget av akasie- og lerketre, og er ekstremt holdbare og motstandsdyktige overfor vær og vind. Vi håper du vil finne inspirasjon til ditt nye utemiljø her; enten det er i barnehagen, borettslaget eller i en park.
Takket være den høye kvaliteten på håndverket og dimensjonene (det største bålhuset har en lengde på nesten 8 meter), er disse produktene ideelle til urbane parkprosjekter, i hundeparker, langs turstier og mye mer. Her viser vi et sekskantet bålhus som enkelt kan romme et par benker og en bålplass.

Og hva kan man så møblere et bålhus med?...

Et benkebord eller bord med krakker? Frittstående benker eller benker i gruppe? Uansett hva du er på jakt etter til ditt prosjekt, tror vi at du vil finne det i vårt utvalg av produkter!1. Stół Nature z krzesłem i stołkami 2. Ława akacjowa 3. Siedziska wokół paleniska

   
   

La områdene rundt et skogholt, bypark eller torg inspirere deg til å velge lekeplassutstyr og parkmøbler i tre. Dette valget tilfører ikke bare estetisk verdi, men setter også et naturlig og økologisk preg på utemiljøet.

Det runde lekebordet i tre er det perfekte tillegget til en naturlekeplass. Lekebordet finnes i to størrelser- Ø: 60 cm og Ø: 80 cm. Bordene er laget av akasietre og kan brukes av inntil 6 barn om gangen.

Ikke glem å tilpasse prosjektet til omgivelsene!

 

Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

I dagens verden, hvor store deler av uterom er dekket av urbane bygninger og infrastruktur, er konseptet med lekeplasser som sklir naturlig inn i skogsmiljøer ikke bare trendy, men også positivt for barnas tilknytning til naturen. Lekeplasser i skogen er avgjørende for helsen og den fysiske utviklingen til de yngste. 

En hundepark er et perfekt sted for eiere å ta med seg pelsvennene sine for å tilbringe tid utendørs. På steder som dette kan du finne spesialdesignet utstyr for agility, hvor hunder kan både leke og trene. Lars Laj tilbyr høykvalitets hundeagilityutstyr, som er laget av de beste materialene på markedet.

En lekeplass kan først og fremst skape tanker om bekymringsfri lek og fysisk trening. Men etter hvert som vi utforsker videre, blir det tydelig at det også kan være et sted fylt med kreative utdannings- og læringsmuligheter. 

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler