Lars Laj

LARS LAJ® | Treskip - Lars Lajs lekeplass på stranden!

Velg produkt

Lars Laj

LARS LAJ® | Treskip - Lars Lajs lekeplass på stranden!

Treskip - Lars Lajs lekeplass på stranden!

To unike Lars Laj Treskip ligger fortøyd på stranden!

Det minste av skipene er en lekeplass i robinia, fra Nature-serien. Dette multifunksjonelle lekeapparatet har noe for enhver smak; klatring, rutsjebane og sandlek, og alle barn vil enkelt kunne finne sin favoritt. Skipets baug kan bli brukt som en stor sandkasse, og vi er sikre på at de yngste barna kommer til å stortrives i den. I tillegg har lekeapparatet en plattform hvor små sjørøvere kan stå og holde utkikk, en rustfri rutsjebane og et spennende klatrenett. Skipet inviterer barn til lek utendørs, og vil stimulere både fantasien og kreativiteten!

 

lekeplass i robinia

 

Denne lekeplassen har plass til at mange barn kan leke samtidig. Dersom treskipet over viser seg å bli for lite, ligger et annet skip og venter; vårt gigantiske Majestic lekeapparat som er nesten 20 meter langt! Vi har tilpasset dette utrolig populære produktet, og produsert det hovedsakelig av tre. Som et resultat av dette, passer lekeplassen helt naturlig inn i omgivelsene på stranden.

 

Majestic lekeapparat

 

Majestic er imponerende med tanke på størrelsen og antall lekemuligheter. Lekeplassen har to rutsjebaner, inkludert en twister, en kapteinsbro, flere gangbroer, klatrestiger, en tunnel, klatrenett og mye mer. Vi har klart å skape et inspirerende lekeområde for barn, men også et utemiljø som smelter fint inn i omgivelsene. Naturlig, lyst treverk harmonerer vakkert med sanden og havet.

 

lekeplass i robinia

 

Lekeplassen ligger på Kloogaranna-stranden i Estland. Dette er bare én av mange lekeplasser med våre skip. Gjennom årene har vi designet og produsert mange lekeplasser i marin stil.

 

Treskip - Lars Lajs lekeplass på stranden

Treskip - Lars Lajs lekeplass på stranden
Bestill katalog

La oss skape en miljølekeplass sammen

Planeten vår krever mer og mer omsorg og respekt fra oss - hos Lars Laj tenker vi på fremtiden - tross alt er det viktigste for oss BARNAS VELFERD.

children
care
wood
promo banner
Bestill eller last ned   vår produktkatalog
wooden playground

Trenger du en skreddersydd lekeplass?

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

yellow leaf
design lab
two little boys
two little girls
callipers

Vi designer og produserer skreddersydde lekeplasser. Ta kontakt med oss!

Nyheter

Nyhetsliste

Dette sertifikatet er et bevis på vår omsorg for miljøet og vår forpliktelse til å levere produkter av høyeste kvalitet – laget for generasjoner som kommer.

I dagens verden, hvor store deler av uterom er dekket av urbane bygninger og infrastruktur, er konseptet med lekeplasser som sklir naturlig inn i skogsmiljøer ikke bare trendy, men også positivt for barnas tilknytning til naturen. Lekeplasser i skogen er avgjørende for helsen og den fysiske utviklingen til de yngste. 

En hundepark er et perfekt sted for eiere å ta med seg pelsvennene sine for å tilbringe tid utendørs. På steder som dette kan du finne spesialdesignet utstyr for agility, hvor hunder kan både leke og trene. Lars Laj tilbyr høykvalitets hundeagilityutstyr, som er laget av de beste materialene på markedet.

x

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for statistiske, reklame- og funksjonelle formål. Takket være dem kan vi tilpasse nettstedet etter dine behov. Alle kan godta informasjonskapsler eller ha muligheten til å deaktivere dem i nettleseren, slik at ingen informasjon blir samlet inn. Lær hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Vår Personvernregler